BLANC | La nit màgica de Sant Joan
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
1056
post-template-default,single,single-post,postid-1056,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

19 juny La nit màgica de Sant Joan

Untitled-1

La revetlla de Sant Joan s’apropa, i moltes parelles escullen aquesta data tan assenyalada per casar-se, enmig d’uns paisatges il·luminats pels focs artificials i per les fogueres. Una nit màgica, plena d’il·lusió, emoció i felicitat.

Des de Blanc us volem recomanar als qui us caseu durant la nit més curta de l’any, que incorporeu el simbolisme dels rituals i de les tradicions d’aquest dia al vostre casament per fer-lo encara més autèntic. Com? Aquí teniu algunes propostes.

Coca i cava. Aprofiteu per oferir coca de pinyons, crema, fruita… als vostres convidats, i també una bona copa de cava! El cava el podeu servir en qualsevol moment del casament (sigui durant la benvinguda o durant el ball).

Focs artificials, petards i bengales. Sorpreneu els convidats amb un espectacle pirotècnic, o inclús si us agraden els petards i el soroll podeu tenir a punt una traca per després de la cerimònia. Un altre detall són les bengales, que ajudaran a crear un ambient màgic durant el primer ball o en un altre moment especial del casament. A més, el joc de llum que donen les bengales a les fotografies és preciós.

santjoan_blanc3

La foguera. Us caseu a la platja o en algun espai on pugueu fer una petita foguera? Quina tradició tan bonica per fer, per exemple, durant el ball. Sobretot, per encendre la foguera assegureu-vos de tenir el permís corresponent a l’administració pública.

Deixeu anar fanalets al cel. Serà un moment màgic. Com en el cas de la foguera, assegureu-vos de no tenir cap problema. Una altra opció sense perill és fer enlairar globus de llum led.

santjoan_blanc5

santjoan_blanc2

Els desitjos. Feu partícips als vostres convidats i que escriguin un desig en un paper i el cremin a la foguera. En cas de no poder fer foguera, penseu en un acte o un gest més simbòlic, com per exemple cremar els papers en un recipient amb una petita flama. I que tots els desitjos es compleixin!

El vostre casament serà poc protocol·lari i sou uns nuvis trencadors i amb ganes de sorprendre? Hi ha moltes creences i mites entorn de la nit de Sant Joan, però aquesta opció està pensada només per als convidats més valents: qui es banya al mar la nit de Sant Joan tindrà salut tot l’any. Doncs que portin el banyador. Pot ser un bon final de festa!

santjoan_blanc4