BLANC | Dani i Sílvia, 28 de juny de 2014
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
1096
post-template-default,single,single-post,postid-1096,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

15 set. Dani i Sílvia, 28 de juny de 2014

Fa tres mesos el Dani i la Sílvia, una parella simpàtica, divertida i molt encantadora, es van casar a la idíl·lica masia La Tria, a Perafita (Osona). Va ser un casament molt bonic, ple d’emocions i sorpreses! Vaig tenir l’oportunitat de treballar al costat de l’Ana Maria Peña (Visió Local) en la producció, rodatge i realització del vídeo del casament. Aquí teniu un fragment amb el resultat!