BLANC | Feliç primer aniversari
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
1120
post-template-default,single,single-post,postid-1120,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

16 set. Feliç primer aniversari

Blanc_aniversari_ok

Avui fa just un any que vam iniciar aquest projecte després d’uns mesos de treballar-hi en silenci i amb molt d’esforç i il·lusió.

El dia 16 de setembre de 2013 va néixer Blanc, i avui, just 365 dies després volem donar les gràcies a tots els qui durant aquest any heu fet possible que el nostre projecte tiri endavant. Als qui heu confiat en nosaltres, en la nostra feina i en la nostra tasca diària per fer que el nostre somni sigui avui una realitat.

Ha estat un any de molta feina. Reunions, decisions, camins incerts, pors, alegries… Després d’aquest primer any podem dir que el nostre projecte està en plena marxa. Seguim tenint la mateixa il·lusió i dedicació que el primer dia, i som molt felices de poder escriure aquestes línies 1 any després.

Als nostres familiars, amics, seguidors, clients o possibles clients, a tots els qui ens seguiu a les xarxes, ens llegiu o tafanegeu, volem dir-vos que BLANC ha estat creixent en bona part gràcies al vostre suport, i només per això GRÀCIES PER AJUDAR-NOS A FER-HO POSSIBLE.

També volem aprofitar aquesta ocasió especial per dir-vos que ja tenim creada la nostra oficina, un espai bonic dissenyat amb molta cura i delicadesa per a rebre als futurs nuvis!

Gràcies a tots per deixar-nos somniar al vostre costat!