BLANC | Els vestits de núvia de Manu Garcia
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
1158
post-template-default,single,single-post,postid-1158,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

22 oct. Els vestits de núvia de Manu Garcia

MG0613-2

Avui a Blanc parlem de Manu Garcia, una firma de vestits de núvia del Grup Higar Novias, que compta amb una trajectòria de més de 30 anys al sector.

Les col·leccions de Manu Garcia son fruit de la imaginació d’aquest jove dissenyador, i es caracteritzen no només per l’ampli ventall de vestits que formen part de cada col·lecció, sinó per ser dissenyades i confecciones íntegrament a Espanya. Els seus vestits combinen la modernitat del disseny amb la seva personalització, oferint qualitat en el disseny i la confecció així com exclusivitat.

Els seus nous dissenys per al 2015 combinen gammes de colors, talls, tons i formes, adaptant-se a cada clienta segons els seus gustos i la seva figura.

La marca, que ha crescut molt en els últims anys gràcies al recolzament del Grup Higar, es troba en diferents ciutats importants de l’Estat espanyol, com Barcelona, Madrid, València i Oviedo, i està present a les millors botigues multimarca de tot el territori. També s’ha expandit a nivell internacional, arribant a països com Aràbia Saudí i Kuwait.

Si voleu veure tots els seus dissenys exclusius d’aquest 2015 o demanar un cita per a poder veure en primera persona els seus preciosos dissenys podeu visitar el seu web: www.manugarciacostura.com

MG0600-2

MG0601-1

MG0604-2

MG0607-1

MG0613-1

MG0633-2

MG0637-1