BLANC | “I do” – L’extraordinari casament de dos nord-americans al mig d’un riu
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
1151
post-template-default,single,single-post,postid-1151,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

07 oct. “I do” – L’extraordinari casament de dos nord-americans al mig d’un riu

weddinginariver-wedding-25

Quan ens trobem amb una parella per primera vegada, sempre ens agrada dir-los un frase: “Recordeu que el dia del vostre casament serà únic i irrepetible”.

Per tant, tot allò que fem i decidim junts, tots els elements i detalls, s’hauran de pensar i crear perquè el casament sigui com els nuvis sempre han desitjat.

Així doncs, si vosaltres, parella que us caseu, esteu totalment convençuts de què voleu per al dia del vostre casament, el resultat no només serà màgic per a vosaltres, sinó per a tots els convidats que us acompanyin.

Fixeu-vos en el cas de la Lauren i l’Andrew, de Texas. Aquesta parella va decidir casar-se a casa seva, i celebrar la cerimònia al mig d’un riu. Una opció atrevida i meravellosa! Els convidats, després de fer la primera copa, van apropar-se a la vora del riu. Descalços, van poder emocionar-se amb l’intercanvi de vots i dels anells. No us sembla un lloc realment especial, màgic i del què ningú en pot quedar indiferent?

weddinginariver-wedding-34

weddinginariver-wedding-37

Podeu llegir tota la història i veure més fotografies de l’enllaç de la Lauren i l’Andrew al web http://greenweddingshoes.com/dreamy-wedding-in-a-river-lauren-andrew/. Hi trobareu una preciosa selecció d’imatges del casament.

Esperem que aquesta idea us agradi tant com a nosaltres!