BLANC | Els viatges de noces. Indrets preferits pels nuvis
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
1189
post-template-default,single,single-post,postid-1189,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

04 nov. Els viatges de noces. Indrets preferits pels nuvis

world

Des de Blanc ens hem posat en contacte amb Viatges Concord de Manresa per a conèixer el servei que ofereix l’empresa i quines són les destinacions més sol·licitades pels nuvis en la seva Lluna de Mel.

Viatges Concord és una agència de viatges que va néixer el 1983 orientant inicialment la seva activitat al turisme vacacional. Amb el anys, l’empresa ha anat creixent i diversificant la seva oferta, incorporant serveis com viatges d’empresa, viatges de nuvis i grups de grans viatges. Gràcies a la seva experiència, al seu tracte, a l’atenció personalitzada i a la qualitat i rapidesa del seu servei, actualment compten amb l’amistat i fidelitat d’un bon nombre de clients a les comarques de la Catalunya Central.

VIATGES DE NOCES A  MIDA

Viatges Concord dissenya viatges de noces a mida. L’agència ofereix assessorament i realitza un estudi del viatge que més interessi als nuvis, a qualsevol destinació (de llarga o mitja distància), i tenint sempre en compte les millors connexions, tarifes, allotjaments i serveis. L’equip de Viatges Concord estableix un vincle fort amb el client, per entendre les seves necessitats i assessorar-lo de la millor manera possible.

Quins són els viatges més sol·licitats pels nuvis?

NEW YORK I RIVIERA MAYA. Visitar la ciutat que mai dorm. La ciutat dels gratacels és una ciutat de contrastos, on els nuvis podran descobrir totes les cultures del món. I després d’uns dies de molt moviment descobrint tots els racons d’una ciutat que sorprèn, els nuvis podran gaudir d’uns dies de descans a la Riviera Maya mexicana, i visitar tota la riquesa cultural i històrica de la zona.

NY I RIV MAYA

REPUBLICA  DOMINICANA. Destí: El Carib. Un país pels amants de la naturalesa i les platges, però també de la història i la cultura. Un lloc ideal per a combinar el descans i la tranquil·litat amb l’aventura i els esports enmig de la natura.

REP DOMINIC

KÈNIA I ILLA MAURICI. I del Carib cap a l’Àfrica Oriental. Enamorar-se d’un país salvatge. Viatjar a Kènia és viure l’experiència de fer un safari (paraula que significa “viatge” en suahili), presenciar l’espectacle de la naturalesa, i descobrir les cultures ètniques del país a través de la seva gent. I els últims dies del viatge, per què no gaudir d’uns dies en un paradís perdut com Illa Maurici?

KENIA I MAURIC
THAILANDIA. Viatjar al sud-est asiàtic. Hi ha mil raons per a fer el viatge de noces a aquest país: les illes paradisíaques, els parcs naturals, el patrimoni històric i cultural, els temples, els budes, els mercats, el menjar, les compres, els massatges… És voler sentir i viure la bellesa d’un país extraordinari.

TAIL

BALI. Un paratge idíl·lic d’Indonèsia, illa coneguda com l’Illa dels Déus. Gaudir d’un paisatge i un clima tropicals, amb una temperatura mitjana anual de 30 graus. L’estació seca és d’abril a setembre. Un illa que convida a descobrir els seus temples, els brolladors i les platges vorejades per palmeres.

BALI

VIETNAM. País del sud-est asiàtic, amb estació de pluges entre maig i setembre. La seva capital, Hanoi, és una metròpoli on conviuen modernitat i tradició, gratacels i temples construïts fa més de 1000 anys. Més enllà de la ciutat, hi trobem paisatges increïbles, com Sa Pa, amb muntanyes, cascades i un bosc de bambú. Des de la Badia de Ha Long, els nuvis es meravellaran amb les més de 3.000 illes repartides pel Golf de Tonkin.

vietnam

MALDIVES. Oceà Índic, al sud de la Índia. Un conjunt impactant de 1.190 illes coral·lines, amb un mar de color turquesa. Els nuvis podran escollir entre les 87 illes destinades al turisme. De fet, a cada illa hi ha un únic hotel o ressort. Qualsevol moment de l’any és idoni per viatjar a aquest paradís, perquè la temperatura mitjana es mou entre el 29 i 32ºC.

maldivas

CREUERS. Aquesta última opció ofereix un bon repertori per a triar i remenar. Visitar qualsevol part del món i fer un creuer romàntic per El Carib, El Mediterrani, el mar Adriàtic (Illes Gregues), Orient Mitjà, el mar Bàltic…

creuer