BLANC | Quina delícia! L’art de crear dolços de Sweetyanne
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
1221
post-template-default,single,single-post,postid-1221,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

18 nov. Quina delícia! L’art de crear dolços de Sweetyanne

IMG_2370

Aquest post només és apte per als autèntics enamorats de la pastisseria! Avui volem parlar de pastisseria, de dolços, i de tots els usos que els hi podeu donar el dia del vostre casament.

Us presentem Sweetyanne Pastissos i Cupcakes, un estudi de creació de dolços i decoració per a tot tipus d’esdeveniments i públics. La seva pastisseria és creativa i completament artesanal, té identitat pròpia. La clau és fer una creació única i personlitzada de cada pastís.
Què us ofereix Sweetyanne? Pastissos, cupcakes, dolços corporatius, decoracions per a bodes, comiats de solter, bateigs, aniversaris, festes… pensant sempre en el perfil de persona que encarrega el pastís i tenint cura al màxim dels detalls. Sweetanne converteix en una realitat palpable allò que t’has imaginat.

IMG_2553

IMG_2039

No us semblaria fantàstic que els vostres convidats del casament rebessin com a regal unes galetes artesanes personalitzades amb el vostre logotip?

IMG_0587

I si el pastís nupcial fos del vostre color preferit, i lligat amb la decoració del casament?

IMG_2511

O encara millor, i si regaleu a aquell amic o familiar que fa anys el mateix dia del casament un fantàstic pastís de fondant amb aquell element que tant el caracteritza?

IMG_2559

IMG_2217

Doncs tot això i molt més ho trobareu a Sweetyanne Pastissos i Cupcakes! Si voleu que us personalitzin algun tipus de dolç no dubteu en posar-vos en contacte i demanar-los-hi informació, sense cap mena de compromís! Sweetyannecupcakes@gmail.com

També podeu seguir Sweetyanne a Instagram, amb el nom: sweetyannecupcakes