BLANC | Rojo Carmesí: un vestit, molts estils
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
1242
post-template-default,single,single-post,postid-1242,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

02 des. Rojo Carmesí: un vestit, molts estils

IMG_6637

Avui parlem de Rojo Carmesí, una empresa especialitzada en vestits de festa per a convidades, dames d’honor, i inclús núvies.

Quin és el seu segell d’identitat? Els seus vestits són transformables, oferint mil i una possibilitats. Així doncs, el problema de “repetir vestit en un casament” deixa d’existir. A Rojo Carmesí les dones hi trobaran una col·lecció de vestits convertibles: un vestit, diferents models.

Per a les dames d’honor també es resolt el maldecap d’encertar amb el color o l’estil del vestit. Podran comprar el mateix vestit, amb el color exacte, però cadascuna el podrà lluir amb l’estil que més li agradi o amb el que més còmoda es senti.

IMG_6602

IMG_6650

IMG_6636

IMG_6649

Els vestits de Rojo Carmesí són fets 100% a Espanya. S’adapten perfectament al cos de cada dona, gràcies al tipus de teixit que utilitzen: una barreja de poliamida i elastà, que fa que la caiguda del vestit sigui única.

On els podeu comprar? Els trobareu en algunes botigues físiques de Barcelona, València, Sevilla i Las Palmas de Gran Canaria (http://www.rojocarmesi.com/about/puntos-de-venta/); però els seus vestits poden arribar a qualsevol punt del territori gràcies a la botiga online http://www.rojocarmesi.com/eshop/es/

IMG_6638

IMG_6644

IMG_6635