BLANC | Sausalito Love Bus
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
1279
post-template-default,single,single-post,postid-1279,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

12 des. Sausalito Love Bus

sausalito-27

Darrere la Sausalito Love Bus, una furgoneta VW conduïda per la Carlota i el seu marit Rafa, hi ha tota una historia de amor.

La Carlota sempre havia volgut tenir una de les antigues furgonetes VW, però mai havia trobat l’excusa per a comprar-ne una i gaudir-ne. Durant un temps va estar vivint a San Francisco, i just davant de l’estació on cada dia anava a buscar el tren, hi havia un punt de venda de sandwich, burritos, tacos i amanides, dins d’una furgoneta. Quan va tornar a Espanya, la Carlota en va estar buscant una durant 3 anys, fins que la va trobar. Una VW de 1972 acabada d’arribar de San Francisco, i d’aquí el nom de Sausalito, una ciutat que es troba a l’àrea de la Badia de San Francisco. Es va enamorar de la furgoneta, amb el Rafa la van arreglar, i van voler oferir l’oportunitat que amants d’aquest vehicle també poguessin gaudir de la Sausalito. Així que aquesta VW es troba present en els moments més importants de la vida de les persones, als casaments, als records familiars.

sausalito-76 (1)

sausalito-4

sausalito-5

sausalito-18

Quins serveis ofereixen? Des d’una barra de begudes per a festes i aperitius de casaments (mohitos, mohitos de maduixa, daikirs, refrescos, cerveses…), fins a baby burgers, hotdogs, Sandwich… per a ressopó o berenar; així com xocolata calenta i dolços.

Un altre dels serveis que ofereixen és que la Sausalito es converteixi en el vehicle del casament, i portar els nuvis cap a la seva nova aventura (de casa a la cerimònia, de la cerimònia al banquet…).

També es pot contractar el vehicle per a sessions fotogràfiques.

Per a més informació, podeu contactar amb la Carlota i el Rafa a través de:
Web: http://www.sausalitolovebus.com/
Facebook: https://www.facebook.com/sausalitolovebus?ref=hl
Instagram: @sausalitolovebus

@Fotografies de Carla Aymat Photography