BLANC | Confeccionar el menú de casament amb Les Magnòlies
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
1427
post-template-default,single,single-post,postid-1427,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

28 oct. Confeccionar el menú de casament amb Les Magnòlies

Blanc i Les Magnolies

Després d’uns mesos molt intensos de feina, avui Blanc reactiva la secció del bloc, i quina millor manera de fer-ho que parlant de menjar.

La degustació de plats durant l’aperitiu i el banquet és una de les parts més importants del casament, i és per aquest motiu que cal escollir bé el càtering o restaurant tenint en compte les vostres prioritats (pressupost, comensals, gustos…).

4 APERITIU (5)

Seguint els timmings, un cop ja teniu la data del casament escollida i l’espai contractat, us endinseu en l’elecció de l’equip de càtering pel dia B. La quantitat de restaurants i càterings és immensa, i moltes vegades es fa difícil triar, per això és important assessorar-vos bé, i tenir tota la informació rellevant sobre la taula abans de prendre la decisió. Un cop escollit el càtering, es planifica la prova de menú, que es realitza entre 4 i 2 mesos abans del dia del casament.

calamars amb patates 2 (640x424)

Per què és important la prova de menú?

En parlem amb l’equip de Les Magnòlies, una empresa familiar que basa la seva cuina en la combinació de tècniques tradicionals i d’avantguarda amb productes de la terra i de temporada, creant plats que són autèntiques obres d’art al paladar.
“La prova de menú és un moment molt important. Ha de ser triat amb molta cura i exigència”. Per aquest motiu Les Magnòlies ofereix la possibilitat de tastar diferents plats, prèviament estudiats i assessorats pel seu xef, per tal que els nuvis puguin confeccionar el menú del seu casament. “Durant el tast els hi expliquem acuradament tot el que estan degustant i els hi donem l’oportunitat de poder modificar algun plat, tant de l’àpat com de l’aperitiu, fins que aconseguim fer un menú a la mida del client”.

El tracte personalitzat a cada client, i l’experiència d’un equip jove i en continua evolució garanteix l’èxit de les seves celebracions. Són absolutament recomanables.

Per a més informació poder visitar el seu web: http://www.lesmagnolies.com/es/

selva negra (640x424)