BLANC | Fotografiar moments especials abans del casament, amb Norma Grau
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
1481
post-template-default,single,single-post,postid-1481,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

12 nov. Fotografiar moments especials abans del casament, amb Norma Grau

_C4A6688-2

Avui us presentem la Norma Grau i l’Aniol, responsables de Photo LOVEgraphy des de l’any 2008.

Els dos junts fan un tàndem perfecte als casaments: la Norma fa les fotos i supervisa els aspectes més emocionals, i l’Aniol fa els vídeos i s’encarrega dels aspectes més tècnics. Ells mateixos es defineixen com a persones molt exigents amb la seva feina, i creuen que “un casament no es pot representar només amb imatges “boniques” però buides de contingut, ni tampoc amb un excés de bones intencions però sense una base tècnica, formació o experiència”.

blanc norma grau

Per a ells és molt important crear un vincle amb els nuvis i la família, perquè la confiança creixi, i tot flueixi molt més. És per això que s’impliquen molt des del primer moment, ja amb el primer contacte. Fan reportatges naturals, sense interferir, convertint-se en un testimoni més del dia del casament.

Els reportatges de la Norma van molt més enllà del dia del casament, i és que també és l’encarregada de captar un dels moments més bonics que viu la núvia abans del dia B: la prova del vestit. Quan la núvia ja té el vestit triat, la Norma l’acompanya a fer alguna de les proves de vestit a la botiga. Aquell dia, es conviden a més familiars o amigues per poder fer un reportatge amb les persones més importants prop de la núvia.

_C4A4539

_C4A4502_stitch

_C4A6627-2

_C4A6637-2

_C4A6734-2

_MG_8713

20150319_011

Què us sembla la idea de tenir fotografies d’aquest moment tan bonic de la prova del vestit? Original, oi?

Per a més informació de l’Aniol i la Norma podeu visitar www.photolovegraphy.com