BLANC | La decoració floral amb Valentina Nero
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
1461
post-template-default,single,single-post,postid-1461,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

05 nov. La decoració floral amb Valentina Nero

Ramo de Novia Valentina Newro Silvestre Chic ver 2 BLANC

El Josué i la Nadia formen l’equip que hi ha darrere de Valentina Nero Taller Floral, ubicat a Sabadell, i especialitzat en arranjaments florals per a casaments, des dels rams de núvia fins els centres de taula, les corones de flors i qualsevol altre tipus de decoració floral.

Ja fa un temps que Valentina Nero també realitza enviaments a tot l’Estat, especialment de rams, tocats i corones de flors, sempre preservades i seques (les flors fresques no aguantarien el viatge).

El treball de Valentina Nero es absolutament personalitzat, i al seu taller donen forma a tot allò que els nuvis volen. L’objectiu del Josué i la Nadia es complir amb els desitjos dels nuvis, aportant el seu disseny i creativitat. Amants de la naturalesa i de les flors vibrants, creen dissenys nets i naturalistes, que irradien modernitat, bellesa i estil.

Valentina Nero-109

Garantir els desitjos dels nuvis i connectar amb la celebració i l’espai és crucial. “Creiem que les flors als casaments són molt importants, ja que creen una part de l’ambient festiu. Per aquest motiu, és important escollir centres de flors que s’ajustin al lloc i que expressin la personalitat dels nuvis”.

Valentina Nero-16 Blanc

Valentina Nero-119 blanc

Si us interessa visitar Valentina Nero Taller Floral, és necessari concertar cita prèvia.

Per a més informació podeu consultar el seu web www.valentinanero.es i seguir-los al seu compte de Facebook i Instagram.