BLANC | Sorprèn a les convidades: posa un Beauty Corner al casament, amb Oui Novias
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
1513
post-template-default,single,single-post,postid-1513,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

19 nov. Sorprèn a les convidades: posa un Beauty Corner al casament, amb Oui Novias

OYS_1361

Oui Novias és un equip de maquilladors i perruquers que es dediquen a la moda i els casaments. Juan Carlos Hidalgo, director i fundador de l’agència, és un jove artista que es va enamorar del maquillatge i la perruqueria.

Després de la seva experiència en el món de la moda, no va parar fins a crear un grup d’estilistes que comparteixen el seu art i secrets de bellesa amb les núvies de 8 ciutats espanyoles, com Barcelona, Madrid, València o Sevilla.

Per a ells, la núvia ideal ressalta la seva bellesa natural, i per això realitzen un estudi previ per descobrir les seves característiques i gustos personals.

0-12

Però aquesta agència, a més de maquillar a núvies i convidades, disposa d’un servei pioner per dur a terme als casaments. Es tracta del Beauty Corner, un servei exclusiu de retoc de maquillatge i perruqueria durant la celebració! Consisteix en crear un petit raconet amb molt d’estil on atendre de forma personalitzada a qualsevol convidada que vulgui donar-se uns retocs de maquillatge o perruqueria. També poden transformar el seu look perquè estigui més còmode durant la festa i així pugui ballar tranquil·lament sense preocupar-se de si el recollit es desfarà o si el maquillatge perdrà força.

96bdb0b6-106b-484d-a4bf-5c022ed812a9_Fotor_20151007

Boda de Belen y Angel COLOR ALTA-034

Un èxit assegurat! No us sembla?

Per saber més d’Oui Novias podeu visitar el seu web: www.ouinovias.com