BLANC | The Lovely Experience: David i Anna
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
804
post-template-default,single,single-post,postid-804,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

05 nov. The Lovely Experience: David i Anna

20b

Un matí de tardor de 2013 enmig dels camps i d’una serradora de la comarca del Bages, amb la presència d’unes tonalitats en perfecta sintonia.

Un paratge idíl·lic per a celebrar un casament preciós i molt íntim. El David i l’Anna, una parella tendra, senzilla i còmplice, amant de la cervesa i de la bona companyia.

Idea original. Blanc
Organització i coordinació. Blanc
Decoració d’espais. Blanc
Decoració floral i ram núvia. Harmonia Luxe Floral
Fotografia. Mario Mateo, La Caixeta Negra
Maquillatge. Meritxell Bransuela, Oxigen
Perruqueria. Sílvia Burgos
Vestit de núvia. Otaduy
Espai. La Serra del Teix
Vídeo. Mireia Fàbrega

1b

2b

4b

6b

7b

8b

9b

11b

13b

10b

16b

19b

15b

24b

26b

27b

30b

Dediquem especialment aquest post al David i l’Anna, l’Eva, l’Anna, la Mercè, el Sergi, el Roc, el Jordi, l’Òscar i el Francisco.

David i Anna from Blanc Experience on Vimeo.