BLANC | Què és el Same Day Edit? Ho descobrim amb ENSU
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
1520
post-template-default,single,single-post,postid-1520,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

22 des. Què és el Same Day Edit? Ho descobrim amb ENSU

Quan parlem d’un vídeo Same Day Edit, a què ens referim? Com el seu nom indica, és una peça audiovisual que s’edita i es projecta el mateix dia del casament.

És un curt produït a través d’imatges captades el mateix dia “B”, des dels preparatius dels nuvis fins a la cerimònia i els moments posteriors. Tot aquest material audiovisual s’edita durant el banquet, afegint les veus en off dels nuvis prèviament enregistrades, parlant dels seus pares, germans, familiars o amics. Aquest vídeo es projecta el mateix dia del casament, generalment a l’hora del ball.

El Same Day Edit és una manera de fer un bonic homenatge als pares, familiars o amics més íntims. Quina sorpresa i quin gran record els quedarà!

ENSU és un estudi creatiu que va començar a realitzar el Same Day Edit l’any 2009. És llavors quan el Guille va començar a barrejar imatges del dia del casament amb la veu en off dels nuvis parlant dels pares i germans, buscant la creativitat, la personalització i l’emoció per sobre de tot.

La feina d’ENSU és, sens dubte, molt naturalista, volent reflectir tots els detalls del casament. Sense molèsties, sense interrompre ningú. Per aquest motiu els agrada tenir una relació molt propera amb els nuvis, coneixent-los molt bé abans del casament. A més dels SDE, i dels vídeos de casament, aquest equip jove ofereix altres opcions pre-casament o post-casament, vídeo-invitacions, o vídeo del viatge de noces.

Us deixem amb alguns exemples de vídeos:

TEASER |

TRÀILER |

SAVE THE DATE |

Tota la informació al seu web: http://www.ensu.es