BLANC | Abel i Lourdes, un casament al mig del bosc!
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
16416
post-template-default,single,single-post,postid-16416,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

02 febr. Abel i Lourdes, un casament al mig del bosc!

32 abel i lourdes boda blanc

El casament de l’Abel i la Lourdes va ser un dels primers que vam fer. Tot i que ja fa temps, ens venia molt de gust dedicar-li un post al bloc, per explicar-vos com es va gestar tota la idea d’aquest casament d’aire rústic i natural al Bages, i perquè va ser tan especial per a nosaltres.

L’Abel i la Lourdes són amics de la infància, i els agraïm enormement tota la confiança que van dipositar en nosaltres quan ens van dir “noies, ens agradaria que organitzéssiu el nostre casament”. No només era la il·lusió de formar part del seu dia, i ajudar a crear un dia molt especial per a ells, sinó també pel vincle que ens hi uneix.

El seu casament va ser tot un repte (de seguida entendreu perquè). Ells tenien molt clar on es volien casar: a l’ermita de Sant Salvador de Súria (Bages), poble natal on han viscut sempre. L’ermita es troba dalt d’un cim, rodejada per un bosc de pinassa. És un lloc ple de significat per a la parella, que els porta records de molts moments viscuts. Per tant, Sant Salvador era el LLOC. I el casament, tipus CÒCTEL.

Tot estava per fer, tot estava per crear. I tot, és tot: il·luminació (som al bosc, i només tenim la llum de la lluna), muntatge i distribució dels espais, ambientació i decoració… Tot el procés de CREAR des de zero va ser emocionant i apassionant!

Us mostrem algunes imatges del què va ser un autèntic casament rústic al mig el bosc d’aquesta població del Bages!

Abans, però, volem donar les gràcies a tots els proveïdors que van treballar amb nosaltres, excel·lents professionals: el càtering amb el Grup To[+] i el seu xef David Garcia, la il·luminació i sonorització amb Sonem, la fotografia amb l’Andreu Doz, i les flors amb Floristeria Valles. Gràcies a tots ells vam poder crear el casament somniat per l’Abel i la Lourdes.

10 abel i lourdes boda blanc

12 abel i lourdes boda blanc

19 abel i lourdes boda blanc

31 abel i lourdes boda blanc

26 abel i lourdes boda blanc

16 abel i lourdes boda blanc

11 abel i lourdes boda blanc

25 B abel i lourdes boda blanc