BLANC | El Pianobar: swing, jazz i còctels
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
16464
post-template-default,single,single-post,postid-16464,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

23 febr. El Pianobar: swing, jazz i còctels

Què us ve al cap si us mencionem les paraules còctels, música i piano? Aquests 3 elements fan la combinació perfecte per crear un autèntic espectacle! El Pianobar és una de les propostes musicals més recents de Gestions Musicals Núria Morera, una empresa familiar dedicada a produir esdeveniments musicals de petit i mitjà format.

El Pianobar està pensat especialment per a casaments i esdeveniments, aportant un toc original i diferent que sorprèn als convidats. Tota la posada en escena gira entorn d’un piano. Què té d’especial? Per un costat és un piano tradicional i clàssic, i per l’altre, és una autèntica barra de còctels (ideal per a aperitius o banquets).

GRUPO3

Un piano, un pianista i un barman. És la nova figura de músic-barman o barman-músic. I la música? Estil swing i jazz, des d’Itàlia fins a Nova Orleans. El grup té diferents formats, sempre amb un mínim de 3 músics: un pianista, un bateria i un instrument de vent. La música i el servei de copes no paren en cap moment, creant un ambient molt distès i agradable, i aportant elegància i originalitat a la celebració.

Pianobar Vídeo

Voleu tornar a l’elegància i l’estètica dels anys 50? Nosaltres sí!

Més informació sobre els serveis de PianoBar o altres propostes musicals de GM Núria Morera: www.gmnuriamorera.com