BLANC | El vostre millor viatge comença ara. 10 propostes per a la vostra Lluna de Mel, amb Bárbara Cortés
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
16497
post-template-default,single,single-post,postid-16497,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

31 març El vostre millor viatge comença ara. 10 propostes per a la vostra Lluna de Mel, amb Bárbara Cortés

El primer viatge de la vostra nova vida mereix, sens dubte, un tracte especial. No es tracta només “d’un viatge”, sinó d’una preciosa experiència plena d’emocions i sensacions que gaudireu i compartireu en parella i que recordareu per sempre. Convençuda que viatjar enriqueix les persones, Bárbara Cortés, converteix el seu principal objectiu en guiar i inspirar a aquells que volen recórrer el món buscant vivències que renovin la ment i arribin al cor. Ella ha convertit la seva gran passió, els viatges, en la seva professió, “Honeymoon planner”, i gràcies a la seva condició de freelance, pot treballar de forma independent i col·laborar amb diversos proveïdors per poder oferir el què millor s’adapti als gustos i expectatives dels clients. Així doncs, després d’una primera entrevista i de l’elaboració de diverses propostes, personalitzarà el vostre viatge des del moment 0, i així es convertirà en un èxit assegurat.

La seva gran experiència en viatges de noces ens porta avui a mostrar-vos les seves propostes per a una Lluna de Mel diferent. Us ve de gust veure-les?
El vostre millor viatge comença ara!

1. Laos
O el què és el mateix: el gran desconegut del sud-est asiàtic. Banyat pel Mekong, país muntanyós i amb abundants boscos tropicals, l’autenticitat de les seves zones rurals i de les seves tribus el fan únic. Gaudireu de la màgia de Luang Prabang, de l’encant dels centenars de pagodes, de les seves tradicionals processons de monjos budistes i dels seus mercats tribals plens de color. Un destí ideal per explorar.

LAOS IILAOS I

2. Mèxic Azteca i Maya & Isla d’Holbox
Després d’un interessant periple per la màgica península de Yucatan, la meva recomanació és posar el fermall d’or al vostre viatge gaudint d’uns dies en aquesta petita illa de Mèxic. Les seves aigües verdes jade de la Llacuna Yalahau la separen del continent, i els seus frondosos cocoters i manglars contrasten amb les seves llargues platges verges, els seus cenotes i el seu clar blau cel. Només una petita part de la illa està habitada: un poble de pescadors amb carrers de sorra que conviden a passejar descalç, vorejada per casetes de fusta de colors vius i teulades de palma. Es tracta d’un paradís relaxant on el temps marca el seu propi ritme.MEXICO IMEXICO II

3. Ruta 66 & Oasis de Coachella Valley
Paisatges espectaculars a bord d’una Harley, un Cadillac descapotable o un clàssic Mustang! A més de visitar ciutats mítiques del Salvatge Oest com Las Vegas, San Diego o Los Ángeles, la meva proposta consisteix en gaudir també d’uns màgics capvespres a Coachella Valley, un oasis chic en ple desert del Colorado, i recórrer els magnífics escenaris de la emblemàtica Big Sur. Una aposta segura.
Route-66 IRUTA 66 II

4. Alaska
Esteu buscant un destí per a la vostra Lluna de Mel realment diferent? Doncs l’heu trobat! Un paradís oblidat. Territori salvatge replet de misteris, on podreu escoltar el so del silenci. Un viatge únic per gaudir de pau i tranquil·litat en un entorn inigualable ple d’energia. Simplement espectacular.

ALASKA IIALASKA I

5. Botswana & Illa de Benguerr
Viatjar a aquest país “sense tanques” és sinònim de gaudir de l’Àfrica més autèntica i menys coneguda. Podreu dormir en luxoses tendes sota les estrelles al desert de Kalahari, en una illa a l’exuberant Delta del Okavango i experimentar un safari diferent a bord d’una “house boat” o a sobre d’un elefant. I, per finalitzar, relaxar-vos en una de les seves exclusives vil·les ubicades en una de les últimes platges del món per descobrir. Un pla perfecte, no us sembla?

BOTSWANA I BOTSWANA II

6. Japó & Filipines
Després d’un complet i memorable tour pel singular país nipó, què millor per descansar que aquest arxipèlag de 7107 illes. Turons “de xocolata”, terrasses d’arròs, platges paradisíaques amb els fons marins més espectaculars del planeta i esquitxades de cabanes de palla, ciutats històriques, tribus llegendàries que parlen d’antigues llegendes, majestuosos volcans rodejats de selva tropical… les raons per visitar Filipines son interminables.

JAPON I JAPON II

7. Nicaragua & Illes Maiz
Destí emergent en el sector del luxe i actual epicentre cool. Terra de llacs i volcans en actiu, cafetars i colorits pobles colonials, és una fusió perfecte entre l’ancestral cultura indígena centre-americana i la hispànica. Veniu a descobrir aquest paradís desconegut i a delectar-vos amb les platges verges de sorra blanca, aigües de color turquesa, boscos de cocoters i esculls de corall de les seves illes. No us en penedireu!

NICARAGUA I NICARAGUA II

8. Madagascar

Esperit asiàtic sobre terra africana, sabors de vainilla i d’espècies, costes de palissandre i de pirates, boscos primaris, baobabs, lèmurs, camaleons,… presumeix d’una gran riquesa cultural i paisatgística. Sols el nom de Madagascar ja ens convida a somniar. La màgia d’aquesta illa-continent inclassificable us espera.

MADAGASCAR II MADAGASCAR

9. Nova Zelanda & Samoa
En primer lloc, realitzareu un excitant recorregut per les dos illes, nord i sud de Nova Zelanda, per gaudir de la seva natura salvatge plena de contrastos. En segon lloc, volareu fins a Samoa, un paradís tropical sense urbanitzar, on si us ve de gust podreu viure una autèntica “experiència Robinson Crusoe” allotjats en unes simples però idíl·liques cabanes a la platja anomenades “fales”.

NUEVA ZELANDA I

10. Perú amb l’Hiram Bingham & Platges de Máncora
Si conèixer la Ciutat Sagrada de Machu Picchu és ja una experiència única a la vida, la màgia d’aquest viatge esta doblement assegurat a bord d’aquest luxós tren. Els últims dies d’aquest combinat els gaudireu al costat de palmeres i de sorra blanca d’una petita i encantadora caleta de pescadors. Es pot demanar més?

PERU II PERU I

Destins ideals, veritat? Nosaltres ja tenim el nostre preferit, i tu?
No dubteu en contactar amb la Bárbara perquè us organitzi la vostra lluna de mel! http://barbaracortes.com