BLANC | Serveis
Fem realitat el casament dels vostres somnis! Treballem al vostre costat, des del primer instant, per cuidar i materialitzar totes les idees, pensades i personalitzades per a vosaltres, per crear un dia únic i inoblidable.
Wedding planners, organització, decoració, disseny gràfic, coordinació, celebracions infantils, anviersaris, renovació de vots, esdeveniments per a empreses
15363
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15363,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Casaments

Des del primer moment treballarem per fer realitat tot allò que sempre heu somniat per al dia del vostre casament. Crearem i materialitzarem propostes i idees d’acord amb els vostres gustos i la vostra personalitat, perquè pogueu viure el casament dels vostres somnis. I és que la personalització de la celebració és clau per ajudar a crear un dia únic i especial.

Què podem fer per a vosaltres?

ORGANITZACIÓ

ORGANITZACIÓ

Organitzar un casament requereix de temps i molta dedicació. Des de Blanc ens encarregarem de tots els punts clau per organitzar el vostre casament, des del primer moment, amb la cerca de proveïdors i la gestió directa amb ells durant tot el procés (espai, càtering, flors…), la definició de timmings, passant per tota la decoració i la coordinació el mateix dia del casament, per assegurar que tot surti perfecte!
DECORACIÓ

DECORACIÓ

Decoració dels espais d’acord amb l’estil del casament, l’entorn i els gustos dels nuvis. Decoració de la cerimònia, la zona d’aperitiu, el banquet i el ball, així com la zona de benvinguda i les zones de pas.

DISSENY GRÀFIC

DISSENY GRÀFIC

Proposta gràfica pel casament: definició de l’estil global del casament, disseny de les invitacions, save the date, minutes, cartells, seating plan, llibre de firmes, targetes d’agraïment, personalització dels regals per als convidats,… tot seguirà una mateixa línia estètica.

COORDINACIÓ

COORDINACIÓ

Blanc s’encarregarà de la coordinació del casament, des dels moments previs a la cerimònia, i durant l’aperitiu, banquet, fins a l’inici del ball. Ens ocuparem de seguir els tempos del casament, i serem al vostre costat en tot moment. Volem que gaudiu al màxim del vostre dia amb la família i amics!

AIXÍ FEM LA NOSTRA FEINA!

ALTRES CELEBRACIONS

Organitzem tot tipus de celebracions i esdeveniments! T’ajudarem en tot allò que necessitis, des de la cerca d’espai, càtering, crear la decoració, els detalls, les invitacions… Sorprèn i deixa’t sorprendre’t!

CELEBRACIONS INFANTILS

CELEBRACIONS INFANTILS

BABY SHOWERS, BATEJOS, COMUNIONS. Un bon moment per reunir-nos amb els més propers i celebrar-ho amb els més joves de la casa.
ANIVERSARIS

ANIVERSARIS

Per què no sorprendre amb una bona festa d’aniversari? Tant si és per a tu, com si és una festa sorpresa per a algun familiar o amic, pots tenir una celebració excepcional!
RENOVACIÓ DE VOTS

RENOVACIÓ DE VOTS

Et vas casar fa uns anys i t’agradaria tornar a viure un dia especial amb els qui més estimes? Poden ser les noces d’or, de plata, però qualsevol moment a la vida és perfecte per celebrar l’amor entre dues persones. Volem que torneu a viure un dia màgic, perquè a Blanc creiem en l’amor! Podem dissenyar les invitacions, fer els detalls, crear la decoració…
ESDEVENIMENTS PER A EMPRESES

ESDEVENIMENTS PER A EMPRESES

Explica’ns la teva idea i t’ajudarem en tot allò que necessitis.